Algemene voorwaarden

  1. Bij inschrijving voor een activiteit gaat de deelnemer akkoord met onderstaande algemene voorwaarden van Maximaal Tennis.

2. Voor deelname aan de trainingscyclus is inschrijven verplicht. Daarnaast moet je lid zijn van de vereniging waar je tennistrainingen volgt.

3. De trainingscyclus is tussen de 10 en 15 trainingen. Dit is afhankelijk van het seizoen en kan verschillen per vereniging.

4. Inschrijving voor een trainingscyclus is geen garantie voor plaatsing in een trainingsgroep. Het kan zijn dat er niet genoeg andere deelnemers zijn. Mocht jouw voorkeur qua training voor ons niet haalbaar zijn, zullen we met een alternatief voorstel komen.

5. De trainer bepaalt of de les zal plaatsvinden. Als je geen bericht ontvangt, gaat de training altijd door. Als de training niet door kan gaan vanwege onbespeelbare banen of slecht weer zal de trainer dit tijdig communiceren.

6. In de schoolvakanties en op feestdagen worden er in principe geen lessen gegeven, tenzij dit inhaallessen zijn of na overleg met de deelnemers.

7. De eerste twee lessen die komen te vervallen vanwege slecht weer of onbespeelbare banen, worden ingehaald. De lessen daarna niet, tenzij er ruimte is binnen het schema van de trainer. Lessen die uitvallen vanwege ziekte of blessure van de trainer, worden altijd ingehaald. Wij doen er alles aan om de lessen te laten doorgaan. Bij overstijgende maatregelen van de overheid waardoor lessen niet door kunnen gaan, zal een andere datum en/of tijd voorgesteld worden door de trainer aan de deelnemer om de les te volgen, of wordt gekeken of de deelnemer de les in een andere groep kan inhalen. Indien de deelnemer in beide gevallen niet kan, kan er helaas geen restitutie van het lesgeld plaatsvinden.

8. Mocht een speler tussentijds geblesseerd raken, verhuizen of ziek zijn, is er geen restitutie van het lesgeld mogelijk.

9. Betaling vindt plaats door middel van iDeal vóór de eerste training van de cyclus. Deelnemer dient dit zelf over te maken.