Esther Vergeer Foundation

Sinds 2022 heeft Maximaal Tennis een samenwerking met het Esther Vergeer Foundation. De missie van het EVF is om kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking een kans te geven om ‘gewoon’ te sporten, op een gewone vereniging. Door wekelijks te sporten krijgen kinderen/jongeren de kans om vrienden te maken en de kracht van zelfvertrouwen te leren kennen. Maximaal Tennis verzorgt namens het Esther Vergeer Foundation de rolstoeltennis lessen in Zeeland. Kijk voor meer informatie op: www.esthervergeerfoundation.nl

Maximaal Tennis is van mening dat iedereen het recht heeft om een sport te beoefenen die hij of zij leuk vindt. In samenwerking met de instanties Uniek Sporten en SportZeeland  geeft Maximaal tennis clinics en tennislessen aan mensen met een beperking. Echt iedereen kan bij ons terecht, denk hierbij aan rolstoeltennissers, mensen met autisme, lichamelijke of geestelijke beperking, gedragsproblematiek of psychische klachten. Wij steunen elk persoon! Via onderstaande link zijn we te vinden op de website van Uniek Sporten.

Rolstoeltennis
Maximaal Tennis zet zich in voor rolstoeltennis en G-Tennis en verzorgt lessen in Zeeland en Zuid-Holland. Dit kan privéles of groepsles zijn. Rolstoeltennis is een uitdagende sport die veel doorzettingsvermogen vraagt van de spelers. Wij zijn altijd nauw betrokken bij onze spelers om het maximale uit hen te halen. Maximaal Tennis heeft veel ervaring opgedaan in het rolstoeltennis door oud-collega Aad Zwaan. Hier is ook de passie voor rolstoeltennis ontstaan. Heb je vragen of wil je graag een proefles? Neem dan contact met ons op. 

G-tennis
Sinds april 2021 verzorgt Maximaal Tennis met veel plezier het G-tennis in de regio Zeeland en Zuid-Holland. G-tennis is bedoelt voor mensen met een verstandelijke beperking en/of psychosociale (gedrags)problemen. Door middel van deze aangepaste trainingen kunnen ook zij genieten van deze sport. Plezier en ontspanning staan voorop tijdens deze lessen. U kunt aangeven of u alleen wilt trainen of samen met andere spelers.