Uniek sporten

Maximaal Tennis is van mening dat iedereen het recht heeft om een sport te beoefenen die hij of zij leuk vindt. In samenwerking met de instanties Uniek Sporten en SportZeeland  geeft Maximaal tennis clinics en tennislessen aan mensen met een beperking. Echt iedereen kan bij ons terecht, denk hierbij aan rolstoeltennissers, mensen met autisme, lichamelijke of geestelijke beperking, gedragsproblematiek of psychische klachten. Wij steunen elk persoon! Via onderstaande link zijn we te vinden op de website van Uniek Sporten.

Rolstoeltennis
Maximaal Tennis zet zich in voor rolstoeltennis en G-Tennis. In Zeeland en Zuid-Holland verzorgen we deze lessen, in groepsverband en privélessen. Rolstoeltennis is een uitdagende sport wat veel doorzettingsvermogen vraagt van de spelers. Wij zijn altijd nauw met onze spelers betrokken om het Maximale uit de spelers te halen. Maximaal Tennis heeft veel ervaring opgedaan in het rolstoeltennis door oud-collega Aad Zwaan. Hierdoor is zijn passie enorm gestegen. Heb je hier vragen over, of wil je graag een proefles? Neem dan contact met ons op. 

G-tennis
Sinds april 2021 verzorgt Maximaal Tennis met veel enthousiasme het G-tennis in de regio Zeeland en Zuid-Holland. G-tennis is bedoelt voor mensen met een verstandelijke beperking en/of psychosociale (gedrags)problemen. Door middel van deze speciale trainingen blijven deze mensen ook in beweging. Plezier en ontspanning staat bovenaan. Daarnaast beleven ze veel plezier aan het contact met andere mensen.

Chat openen